submenu

Innogames - Tweedaagse stage voor kinderen

Innogames omvat maar liefst 4 innovatieve sporten. Tijdens deze tweedaagse stage voor kinderen van 6 tot 10 jaar maken de kinderen kennis met: KanJam, Spikeball, Wackitball en Dodgeball.

KanJam is een snel, interactief teamspel dat eenvoudig te leren is. KanJam bestaat uit twee doelen (kan’s) en een KanJam Disc. Vier spelers in twee teams gooien om de beurt en proberen punten te scoren door het raken van de Kan of het van richting veranderen van de frisbee in of tegen het doel.

Spikeball is het nieuwe trendspel voor strand, gazon en (sport)hal. Zowel voor kinderen, jeugd als volwassenen is het Spikeball-spel eenvoudig aan te leren en wordt er reeds bij het aanleren heel wat plezier beleefd..

Wackitball is een sport voor 2 en voor 4 spelers maar kan ook met 6 gespeeld worden. Het is een laagdrempelige racketsport die gespeeld wordt in een cirkel rond een centrale base. Het is snel speelklaar en kan bijna overal gespeeld worden.

Dodgeball is een trefbal spel waarbij het de bedoeling is om de tegenpartij uit te schakelen door met zachte ballen het lichaam te treffen. Het spel wordt gespeeld tussen 2 teams van 6-10 spelers.

Heb je interesse gekregen in deze nieuwe sporten? Schrijf je dan zeker in voor deze tweedaagse sportstage in de Moelie. Wie weet sta jij wel aan de wieg van deze nieuwe trend in België?

Prijs: 30 euro

Wanneer: 2 en 3 november 2017 (tijdens de herfstvakantie) van 9 uur tot 16 uur

Er is opvang voor de kinderen van 8.30 uur tot 17 uur.

tickets

  • nieuw
    tickets

praktische info

vliegicoon

genre

Vakantieaanbod, sport, Jeugd

adres

GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

prijs

  • Kind: 30 euro