submenu

Leer werken met Windows 10 - Archeduc

Code: CMI4355

Dit jaar stopte Microsoft met de productondersteuning van Windows 7. Het besturingssysteem zal niet meer geüpdatet worden. Ben je van plan om over te stappen naar Windows 10? Schrijf je dan in voor deze reeks. Stap voor stap ontdek je hoe je de verschillende functies en onderdelen van het besturingssysteem gebruikt. Je leert werken met het bureaublad, mappen en een aantal ingebakken programma’s. Je krijgt ook handige tips en tricks om je computer in goede conditie, veilig en up-to-date te houden.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.


Praktische info

- Breng je eigen laptop mee en kijk of Windows 10 op je toestel is geïnstalleerd. Is dit niet het geval of weet je het niet, bel naar 02 454 54 01 (vraag naar Vincent) of mail ons: info@archeduc.be
- Beschik je niet over een eigen laptop, of kan je jouw toestel niet of moeilijk meenemen? Contacteer ons. Wij voorzien voor jou een lescomputer.
- Neem ook je gsm of smartphone mee. Het kan zijn dat je deze nodig hebt.

Over de begeleiding

Peije Van Klooster werkte in een vorig leven als IT-consultant. In 2007 begon hij als zelfstandig begeleider van cursussen. Eerst in bijberoep en later als hoofdberoep. De laatste jaren ligt zijn focus op het gebied van fotografie, internet, computers, smartphones, tablets en alles wat daarbij komt kijken.


INSCHRIJVEN

Schrijf je hier in voor de workshop.

datum

  • nieuw
  • nieuw
  • nieuw

praktische info

genre

vorming, te gast

adres

GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

prijs

  • Basistarief: 42 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.