submenu

Online sessie i.s.m. Avansa - Wat moet je weten over internetabonnementen

Weet jij wat er allemaal inbegrepen is in je internet of all-in abonnement? Wil je weten welke provider en contract het best bij je past? In deze sessie geeft Dirk Nys een overzicht van de spelers op de Belgische markt. We bekijken de voor- en nadelen van verschillende soorten abonnementen en gaan dieper in op de extra diensten die worden aangeboden. We tonen je ook hoe je online zelf je klantengegevens en abonnement kan beheren. Er is ook ruim de tijd om vragen te stellen.

 

Praktisch

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Zoek het type van je internetabonnement vooraf op. Je kan dit vinden op de factuur van je provider

 

Prijs

  • Standaardprijs

    7 euro

  • Sociale prijs

          1,75 euro

Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

 

Begeleiding

Dirk Nys

Dirk Nys is dagelijks professioneel bezig met connectiviteit. Draadloze, bekabelde en mobiele netwerken hebben geen geheimen meer voor hem. Als mediawijze begeleider bij Archeduc stelt hij samen leren centraal. Tijdens zijn sessies wisselt hij praktijkvoorbeelden en interessante oefeningen met elkaar af.

Meer over Dirk Nys

 

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in

 

CONTACT:

Avansa Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@avansa-hallevilvoorde.be
ma-vr 8.30-12.30 uur & 13.30-16.30 uur

datum

  • nieuw

praktische info

adres

Vanuit je kot!
. .
. .
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.