submenu

FLAVORIA - 01/03/2021

Op zondag 20 juni 2021 organiseert BEEcause* onder leiding van curator PAT Van Hemelrijck FLAVORIA TUINEN. Op die dag wandelen we in de tuinen van Flavoria. Meer zelfs, op die dag is Linkebeek één open tuin, namelijk Flavoria.

Een utopisch land waar de verbeelding regeert, bewoond door smaakmakers, fantasten en dromers. 
Zijn wij zijn tenslotte niet allen Flavoriens?
We nodigen iedereen uit om het geanimeerde parcours door Flavoria te ontdekken.
* BEEcause = samenwerkingsverband tussen de Cultuurraad van Linkebeek, GC de Moelie, CC Hoeve Holleken, Huize Lismonde en een aantal vrijwillige medewerkers

In afwachting zullen wij ons dorp collectief vaccineren tegen alle enge beestjes die ons het leven zuur maken. Daarom deze 'open call' naar alle  Flavoriens.                                

Maak zelf je covidschrikker! Alleen, met je klas, je collega’s, familie of vereniging. 
Een boeman? Een arts of een verpleegster? Een ridder of Spiderman? Marc Van Ranst? Panamarenko? Trump?....                                                                                            
Laat deze covidschrikkers vanaf 22 mei als paddenstoelen uit de grond schieten in je tuin, op de speelplaats (weide), bij de buren (eerst vragen natuurlijk), in het park, veld en in de openbare ruimte?
Stuur ons een mailtje met je gegevens en de plaats waar wij je Covidschrikker kunnen fotograferen.  Hier zijn natuurlijk ludieke prijzen aan verbonden.                               
Mail naar: info@demoelie.be  met als onderwerp COVIDSCHRIK. 

Concreet gaat het om een wandeltocht waarbij de deelnemers een parcours van ± 5 km door Linkebeek stappen en waarbij ze op verscheidene leuke plekken verrast worden door allerlei vormen van theater, tentoonstellingen, muziek, humor…
De animatie zal voor het overgrote deel worden verzorgd door het team van het ALIBI COLLECTIEF van Pat Van Hemelrijck.

BEEcause wil liefst zo veel mogelijk mensen bij dit evenement betrekken. Daarom doen we nu al een oproep naar alle Linkebekenaren, jong en oud, verenigingen en particulieren… om een CORONASCHRIK (soort vogelverschrikker maar dan tegen het coronavirus) te maken en die in de aanloop naar de Flavoriadag vanaf 22 mei buiten te zetten. We komen binnenkort terug bij jullie met meer informatie hierover en over het evenement in het algemeen.