submenu

Maak een covidschrikker voor Flavoria - 22/04/2021

Op zondag 20 juni organiseert BEEcause onder leiding van curator Pat Van Hemelrijck Flavoria tuinen / Les jardins de Flavoria. Die dag kan je over een parcours van ongeveer 5 km wandelen door de tuinen van Flavoria.

Meer zelfs. Op die dag is Linkebeek één open tuin, namelijk Flavoria: een utopisch land waar de verbeelding regeert, bewoond door smaakmakers, fantasten en dromers. Neem deel en laat je onderweg verrassen door allerlei vormen van theater, tentoonstellingen, muziek, humor ... verzorgd door het team van het Alibi Collectief van Pat Van Hemelrijck.

In afwachting vaccineren wij ons dorp collectief tegen alle enge beestjes die ons het leven zuur maken. Daarom deze oproep aan alle Flavoriens: Maak zelf je covidschrikker! Alleen, met je klas, je collega’s, familie of vereniging. Een boeman. Een arts of een verpleger. Een ridder of Spiderman. Een Marc Van Ranst, Panamarenko of Trump? … Laat deze covidschrikkers vanaf 22 mei als paddenstoelen uit de grond schieten in je tuin, op de speelplaats (weide), bij de buren (eerst vragen natuurlijk), in het park, op het veld en in de openbare ruimte. Neem een foto van je covidschrikker en stuur deze voor 13 juni door naar info@demoelie.be. Wij drukken de foto’s af en exposeren ze op 20 juni aan Huis Lismonde. Je kan ludieke prijzen winnen.

De organisatie van Flavoria is in handen van BEEcause. Dat is een samenwerkingsverband tussen de Cultuurraad van Linkebeek, GC de Moelie, CC Hoeve Holleken, Huize Lismonde en een aantal vrijwillige medewerkers.

 

Tekst: Tina Deneyer
Foto: Tine De Wilde
Uit: sjoenke april 2021

Bekijk ook