submenu

nieuws

Sluiting Eindejaar

22/12/2017
In de kerstvakantie is ons gemeenschapscentrum gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. Op maandag 8 januari staan we weer paraat en zijn we geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Christophe Bautil

20/11/2017
Jong en talentvol, zo kan je Christophe Bautil samenvatten. ‘In de diepe leegte verschijnt mijn bron van inspiratie, een reëel verzinsel dat me begeleidt om het weer te geven op doek.’ De Antwerpenaar heeft alvast een duidelijke, uitgesproken visie op de kunst.

Patchworkexpo van Annie Delfosse

06/11/2017
Een werk van liefde. Zo noemt Annie Delfosse haar patchworkcreaties. Van 2 tot 10 december kan je haar artistieke handwerk in de Moelie bewonderen. Een gesprek met Annie leerde ons dat er achter haar kleurrijke patchwork een boeiende en warme persoonlijkheid schuilt.

Op zoek naar onafhankelijke bestuurders

24/10/2017
In het kader van het decreet deugdelijk bestuur moet vzw 'de Rand' zijn Raad van Bestuur herschikken. De organisatie zoekt daarom onafhankelijke bestuurders. Lees hier hoe je je kandidaat stelt.

NIEUW - Boekenbende zoekt voorlezers

07/09/2017
Dit schooljaar gaan vrijwilligers aan huis voorlezen bij anderstalige of taalzwakke kinderen van 4 tot 9 jaar. In een voorleesgezin hebben de kinderen het Nederlands niet als moedertaal...

Profielschetsen Vlaamse Overheid lichten gemeenten door

15/03/2017
Van alle faciliteiten heb je in Drogenbos de meeste kans om bestolen te worden. De bouwgrond in Kraainem is het duurst. De inwoners van Sint-Genesius-Rode zijn het rijkst. Enkele opmerkelijke cijfers uit de gemeentelijke profielschetsen van de Vlaamse overheid.