submenu

nieuws

Verkiezing bestuur cultuurraad en stuurgroep ‘de Moelie-de Muse’

14/11/2018
Parallel met de gemeenteraadsverkiezingen verkiest ook de Linkebeekse cultuurraad een nieuw bestuur en wordt de programmeringscommissie van de Moelie-Muse opnieuw samengesteld. Die laatste krijgt vanaf nu een nieuwe naam: stuurgroep ‘de Moelie-de Muse’.

Interview: Het doek valt over De Toneelvrienden

12/11/2018
Na 40 jaar valt definitief het doek over De Toneelvrienden van Linkebeek.

Interview: Johny Voners zingt Aznavour in het Nederlands

22/10/2018
De liefde van Johny Voners voor de liedjes van Aznavour trotseren de tijd. De vonk sloeg over toen hij 16 jaar was. Vandaag, 56 jaar later, is de passie er nog steeds. Op welke manier precies kan je horen tijdens zijn voorstelling op 15 november in de Moelie.

De Muur: Daniëlle Willems

15/10/2018
Het is in november de derde keer dat Daniëlle Willems in GC de Moelie tentoonstelt. Elke expo van haar toont een evolutie in haar kunstenaarschap.

Interview: Dwars door Linkebeek

11/10/2018
Achter elke deur schuilt een verhaal. Dat is het motto van de reeks Dwars door Linkebeek. Deze keer belanden we in de Stationsstraat bij Mieke Vandenbroucke en Geoffrey Holemans, en hun zoontje Tibo.

Taalpuntennetwerk Nederlands in de bibliotheken

01/10/2018
De uitbouw van het Taalpuntennetwerk Nederlands in de bibliotheken van Linkebeek, Sint-Genesius-Rode, Beersel, Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw.

Conversatieklas Nederlands in de Moelie

05/06/2018
GLTT-CVO organiseert voor het eerst een conversatieklas Nederlands in de Moelie. Wie al goed Nederlands spreekt, maar nog wat oefening kan gebruiken, is er welkom.

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren

28/03/2018
BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.