submenu

nieuws

Christian Carrette

13/02/2018
Schilderkunst heeft Christian Carrette (64) altijd geïnteresseerd, maar wegens te weinig tijd duurde het tot zijn 54e vooraleer hij zich volledig kon toeleggen op zijn passie. Zo startte hij tien jaar geleden met cursussen aan de academie van Menen (West-Vlaanderen).

Werken nieuwe parking gestart

30/01/2018
De werken zijn gestart voor de heraanleg van onze parking aan GC de Moelie. Wanneer je tijdens de komende 2 maand met de auto naar een voorstelling of een activiteit in ons centrum komt, zal je tijdelijk iets moeilijker een parkeerplek vinden op onze parking.

Henri de Lannoy

15/12/2017
Als ik vraag hoe Henri de Lannoy zijn eigen kunst zou omschrijven, volgt een stortvloed aan adjectieven: origineel, spontaan, optimistisch, vastberaden, abstract maar ook figuratief. ‘Ik neem mezelf niet al te serieus, hoewel ik passioneel met mijn kunst bezig ben.’

Op zoek naar onafhankelijke bestuurders

24/10/2017
In het kader van het decreet deugdelijk bestuur moet vzw 'de Rand' zijn Raad van Bestuur herschikken. De organisatie zoekt daarom onafhankelijke bestuurders. Lees hier hoe je je kandidaat stelt.

NIEUW - Boekenbende zoekt voorlezers

07/09/2017
Dit schooljaar gaan vrijwilligers aan huis voorlezen bij anderstalige of taalzwakke kinderen van 4 tot 9 jaar. In een voorleesgezin hebben de kinderen het Nederlands niet als moedertaal...

Profielschetsen Vlaamse Overheid lichten gemeenten door

15/03/2017
Van alle faciliteiten heb je in Drogenbos de meeste kans om bestolen te worden. De bouwgrond in Kraainem is het duurst. De inwoners van Sint-Genesius-Rode zijn het rijkst. Enkele opmerkelijke cijfers uit de gemeentelijke profielschetsen van de Vlaamse overheid.