Gemeenschapscentra

Geef je mening!

16/09/24

Genoot je van een drankje in het café, voorstelling, workshop of activiteit in ons gemeenschapscentrum? Dan horen wij graag je mening! Om onze dienstverlening en programma's te blijven verbeteren, hebben we je feedback nodig.

Jouw mening is belangrijk! De Moelie staat voor een bruisende gemeenschap, waar iedereen zich welkom voelt. Je ervaringen en suggesties helpen ons om ons aanbod nog beter af te stemmen op jullie wensen. Misschien mis je een bepaalde activiteit, of heb je ideeën om onze faciliteiten te verbeteren? Wij staan open voor elke inbreng!

Het duurt slechts vijf minuten, maar het maakt een wereld van verschil voor ons. Jouw input helpt ons om de Moelie een plek te laten zijn waar iedereen zich thuis voelt en graag terugkomt.

Doe mee en maak kans op een leuke prijs! Als extra bedankje verloten we onder de deelnemers enkele leuke prijzen. Dus naast dat jij ons helpt, maakt je ook nog eens kans op een verrassing!

Alvast hartelijk dank voor je tijd en moeite!

Meer nieuws

  • Voorzitters Stuurgroep Rik en Marc

    Stel je kandidaat voor de cultuurraad of de stuurgroep

    15/10/24

    Jonge en vooral geëngageerde mensen die zich willen inzetten voor het gemeenschapsleven in Linkebeek en/of Drogenbos. Daar zijn de Nederlandstalige cultuurraden in beide gemeenten naar op zoek. ‘We werken goed samen met de teams van beide gemeenschapscentra.’

  • Steven Solo speelt PONG

    08/10/24

    Met het succesvolle PONG maakte percussionist en elektronicawizzard Steven Solo de combinatie van een slagwerkperformance, een theatershow, een computerspel en een deejayset.

  • Gemeenteraadsverkiezingen in Linkebeek: 2 lijsten, 4 vragen

    08/10/24

    Geen lijst Activ’ meer bij de gemeenteraadsverkiezingen, die een heuse tweestrijd worden. Opnieuw kruisen Yves Ghequière van Lijst Burgemeester (voorheen Link@venir) en Damien Thiéry van lijst 1630LKB (vroeger ensembleLKBsamen) de degens. Wij legden beide heren dezelfde vier vragen voor.