submenu

programma

HorizonTAAL - stage Nederlands voor kinderen 4 - 9 jaar

afgelast
De schoolvakanties zijn voor kinderen het ideale moment om deel te nemen aan leuke activiteiten. Voor kinderen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, is het ook goed om tijdens de vakantie Nederlands te leren en te oefenen.
06 apr
09.00 uur

Busuitstap - Pairi Daiza

uitgesteld
Op dinsdag 21 april organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze busuitstap. Dit jaar trekken we naar de wondere wereld van Pairi Daiza. We zijn vanwege het Coranavirus opzoek naar een nieuwe datum. Zodra we meer weten houden we jullie op 't hoogte.
21 apr
08.30 uur

AiAiAi - Theater FroeFroe

uitgesteld
Tijger plukt graag paddenstoelen. Op een dag ontmoet hij Varken, die ook dol is op paddenstoelen. Samen gaan ze op stap en Varken nodigt Tijger uit om in zijn modderhuis te komen eten. Het begin van een dol avontuur.
vliegicoon
03 mei
10.30 uur

DO SI DO - Euro Dance Festival

afgelast
Naar aanleiding van het 65jarig bestaan van eurosong hebben we dit jaar onze show als volgt gedoopt: 'Euro Dance Festival'.
23 mei
19.00 uur

T.A.N.I.A! - theater Malpertuis

afgelast
Naast een aantal personages vertolkt Tania Van der Sanden ook zichzelf in haar eerste onewomanshow. Maar jezelf … ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen? Naarmate Tania Van der Sanden in de voorstelling dichter bij zichzelf komt, wordt ook de traan onder de lach voelbaar.
13 jun
20.00 uur

MoelieMatinee - Kaart- en spelnamiddag

In het kader van ons ontmoetingsproject MoelieMatinee nodigen we je uit om te komen kaarten en/of je te laten meeslepen in één van onze gezelschapsspelen.
16 jun
14.00 uur

Cie. Marjolein Impe - Fireflies

nieuw
Cie. Marjolein Impe is een jong, hedendaags/modern dansgezelschap opgericht in 2019 en onder leiding van de Lennikse choreografe Marjolein Impe.
12 sep
20.00 uur

Mousse - Un Oeuf is Un Oeuf

In de wondere wereld van Mousse ontmoeten twee heel verschillende mensen elkaar: strenge straatveger Alfons, die van orde houdt, en zwerfster Antoinette, die tussen rommel leeft. En toch worden ze dikke vrienden.
vliegicoon
20 sep
15.00 uur