submenu

verenigingen

Organiseer je de komende maand een publieksactiviteit in Linkebeek? Laat het ons weten via dit formulier, dan brengen we jouw activiteit graag extra onder de aandacht via onze websitegemeenschapskrant en/of de website UiT in Vlaanderen.

verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het vereningsleven van Linkebeek. Gc de Moelie, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Cultuurraad (CRL) van Linkebeek, biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil aldus een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Verschillende verenigingen hebben een aantal wekelijkse activiteiten in GC de Moelie.
Hier vind je een overzicht.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubriek cultuur, jeugd of sport.

De gemeenschapscentra van de Rand vzw, geven verenigingen graag tips over hoe ze digitaal contact houden met hun leden. Heb je een vraag over facebook, instagram, hoe een filmpje maken... Stel ze en een medewerker administratie en communicatie helpt je graag verder. Bekijk hier alvast enkele tips over hoe je een filmpje maakt en naar de leden van je vereniging stuurt.

Let op!!

Omwille van de Coronacrisis controleer je best bij de vereniging die de activiteit organiseert of ze wel degelijk plaats vindt. Neem contact op met de verantwoordelijke van de activiteit. 

Heb je een vraag voor de Moelie? Stel ze dan via info@demoelie.be 

Sportieve Vrouwen Linkebeek - Wandeling in Dworp

De 1ste wandeling van de Sportieve Vrouwen Linkebeek in de buurtgemeente Dworp. Afstand +/- 7km met mogelijkheid tot inkorting. Inschrijving tot 15/06/22 bij Lieve Motte (02 380 85 95). ...
19 jun
14.30 uur

Andere activiteiten